Ziua Dunării, marcată şi în acest an de municipalitate

Ziua Dunării, marcată şi în acest an de municipalitate

Municipalitatea a pregătit şi anul acesta o serie de manifestări cultural-artistice dedicate Zilei Dunării, ce se sărbătoreşte încă din anul 2004 în toate ţările bazinului hidrografic al fluviului Dunărea.
Ca şi în anii precedenţi, locul desfăşurării acestor activităţi este Portul Giurgiu, unde sâmbătă, 29 iunie, începând cu ora 10,30, vor avea loc microconcerte şi spectacole folclorice şi muzical-coregrafice susţinute de grupuri artistice giurgiuvene, între care Orchestra de suflători „Valahia”, Ansamblul folcloric „Doina Dunării” şi elevii Palatului Copiilor. Va urma apoi un moment al echipei „Let’s Do It, Romania!”, care coordonează la nivel local campania internaţională de strângere a gunoaielor, dar şi programul sportiv al elevilor de la C.S. „Aquila” Giurgiu, care vor încânta publicul prezent cu demonstraţii de arte marţiale.
Din programul manifestărilor nu va lipsi nici defilarea ambarcaţiunilor rapide pe Dunăre ale Poliţiei de Frontieră Giurgiu.
În paralel cu aceste activităţi, la Şcoala Gimnazială nr. 8 se va desfăşura, de la ora 10,00, concursul de înot al elevilor de la şcolile gimnaziale din municipiu.

Ultima modificare: 25.06.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Giurgiuvenii au la dispoziţie o zonă amenajată pentru picnic

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.